Εκδόσεις

Λόγου Χάριν | Εκδόσεις για όλες τις αισθήσεις

Οι Εκδόσεις Λόγου Χάριν - βιβλία για όλες τις αισθήσεις- είναι ένας νεοσύστατος μπουτίκ εκδοτικός οίκος με έδρα το Χαλάνδρι. 

Εκδίδουμε βιβλία κι ένα από τα βασικά μας μελήματα είναι να επικοινωνήσουμε το περιεχόμενό τους με τρόπους, που να συμπεριλαμβάνουν όσο το δυνατόν περισσότερες αισθήσεις. Δίγλωσσα παραμύθια, θεατρικά έργα, βιβλία δραστηριοτήτων, εκπαιδευτικά βιβλία, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, βιβλία εναλλακτικών θεραπειών και αυτοβελτίωσης, λογοτεχνικά βιβλία και άλλα πολλά είναι η βασική μας παλέτα. 

Αλλά και ακουστικά βιβλία, βίντεο-βιβλία και η μεταφορά των βιβλίων μας στην γραφή Braille είναι αναπόσπαστο κομμάτι του προγράμματός μας. 

Το ταξίδι μας

Το ταξίδι μας ξεκίνησε στις 3 Μαρτίου του 2021. Κι επειδή "ο τρόπος που κάνεις ένα πράγμα είναι ο τρόπος που κάνεις όλα τα πράγματα", κάνουμε το καθετί αλλά και τα πάντα με αγάπη και πάθος. 

Εκδίδουμε:

 • βιβλία παιδικά, παραμύθια δίγλωσσα, βιβλία εκμάθησης ξένων γλωσσών, εκπαιδευτικά, λογοτεχνικά, θεατρικά, αυτοβελτίωσης, ευζωίας και τέχνης με προδιαγραφές υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Δημιουργούμε

 • ημερολόγια, fine art πόστερς, κάρτες, πρωτότυπες χειροτεχνίες, διακοσμητικά, δώρα και παιχνίδια. 

Διοργανώνουμε

 • παρουσιάσεις βιβλίων, εκδηλώσεις σχετικές με τις εκδόσεις μας, διαγωνισμούς.

Προτείνουμε: λύσεις και ιδέες ανάγνωσης, διδασκαλίας και φιλαναγνωσίας.

Ενημερώνουμε: για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο της συγγραφής, της εκπαίδευσης και των εκδόσεων. 

Έχετε επίσης την δυνατότητα να επιλέξετε ένα από τα πολλά προϊόντα μας με έμπνευση τους ήρωες των παραμυθιών: παραμυθοκοσμήματα, παραμυθογιρλάντες, κούπες, τσάντες, σαπούνια, σελιδοδείκτες, προγράμματα, πόστερς αλλά και εποχικά όπως γούρια, ημερολόγια, λαμπάδες κ.α. 

Αγαπημένη μας φράση είναι πως "αν θες να πας κάπου γρήγορα πήγαινε μόνος σου, μα αν θέλεις να πας μακρυά πήγαινε με παρέα". Η δικιά μας παρέα είναι ήδη μεγάλη και πολύχρωμη. Και νιώθουμε μεγάλη χαρά και ευγνωμοσύνη για αυτό!

Από την μια είναι η ομάδα μας, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους διορθωτές, επιμελητές, μεταφραστές, γραφίστες, εικονογράφους, φωτογράφους, βιντεογράφους, ηθοποιούς, μουσικούς και επιστημονικούς συνεργάτες. 

Κι από την άλλη είστε εσείς. Που βρίσκεστε δίπλα μας σε αυτήν την πορεία. Σας ευχαριστούμε! Έτσι, με μια μικρή παράφραση, μπορούμε να πούμε ότι "Ποτέ δεν θα βαδίσουμε μόνοι πια". 

Το Μανιφέστο μας

 • Ζούμε στο τώρα και στο πάντα. 
 • Βλέπουμε, ακούμε, γευόμαστε, αγγίζουμε, ανασαίνουμε τις στιγμές, τις σελίδες, τα βιβλία, τα βιβλία τρόφιμα, τα βιβλία φάρμακα, τα βιβλία συνοδοιπόρους.
 • Πιστεύουμε στον άνθρωπο, τον δημιουργό, τον ασυμβίβαστο, τον ελεύθερο, τον πολίτη, τον ονειρευτή, τον ταξιδευτή.
 • Αλλάζουμε τους κόσμους και τους εαυτούς μας κάθε λεπτό, κάθε ώρα, κάθε μέρα στο καλύτερο για όλους.
 • Επικοινωνούμε με πράξεις, παιχνίδια, απόλαυση και γράμματα.
 • Προχωράμε, εξελισσόμαστε, νιώθουμε, φροντίζουμε τις ρίζες μας κι ανοίγουμε διάπλατα τα φτερά μας.
 • Μαθαίνουμε με ανοιχτό μυαλό και τις δέκα αισθήσεις μας.
 • Απολαμβάνουμε τα απλά, τα καθάρια, τα όμορφα, συνθέτοντας και αφαιρώντας.
 • Είναι ο λόγος μας ποιητής, εικόνα, αρχή, λαλιά, αιτία, αναλογία, βεβαίωση, υπόσχεση, κίνητρο, αφορμή και σκέψη, αρχή μας στο τότε και το τώρα. 

ΛΟΓΟΥ ΧΑΡΙΝ, βιβλία για όλες τις αισθήσεις.

Σύντομα μάλιστα καθώς μεγαλώνουμε θα μαθαίνετε όλο και περισσότερα για εμάς, τα έργα μας και τις δράσεις μας. 

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας?

Συμπληρώστε δίπλα το email σας και θα σας ενημερώνουμε για την έναρξη νέων τμημάτων 😀