Ξένες γλώσσες για ενήλικες

Άλλο μαθαίνω και άλλο μιλάω και καταλαβαίνω μία γλώσσα

Αυτό το έχουμε νοιώσει όλοι μας, φαντάζομαι, στην μέχρι τώρα επαφή μας με αυτές. Ξεκινώ μια σειρά τμημάτων εκμάθησης ξένων γλωσσών (Γερμανικά & Αγγλικά) με πρωτοποριακές αλλά και αποδεδειγμένα αποτελεσματικές μεθόδους, με την βοήθεια των οποίων θα μπορέσετε να μιλήσετε και να επικοινωνήσετε στα αγγλικά ή τα γερμανικά, σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πρόκειται για διαδικτυακά βιωματικά σεμινάρια που προσφέρω με θέμα την εκμάθηση της γερμανικής ή της αγγλικής γλώσσας και την κατανόηση των πολιτισμών που εκπροσωπούν με όλα τα μέσα, που έχουμε στην διάθεσή μας αλλά και με όλες μας τις αισθήσεις. Mπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρία βασικά επίπεδα - στα οποία μπορείτε να ενταχθείτε μετά από την αξιολόγηση των γνώσεών σας - καθώς και άλλα θεματικά σεμινάρια δεξιοτήτων στην εκάστοτε γλώσσα.

Ζήστε από την άνεση του σπιτιού σας τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να καταλάβετε σε βάθος τα γερμανικά ή τα αγγλικά χωρίς φόβο, αλλά με πάθος. Μάθετε να μιλάτε με άνεση και σωστή προφορά την γλώσσα που ομιλείται σήμερα στις γερμανόφωνες και αγγλόφωνες χώρες. Μάθετε να γράφετε, να καταλαβαίνετε και να επικοινωνείτε σωστά. 

Πώς; Ακολουθώντας το πρόγραμμα σπουδών που έχω δημιουργήσει μετά από τρεις δεκαετίες στην διδασκαλία των ξένων γλωσσών με μαθητές από όλον τον κόσμο και όλων των ηλικιών χρησιμοποιώντας μεταξύ άλλων τεχνικές από τον χώρο του Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού (NLP), EFT και κυρίως για το πώς να μαθαίνετε χωρίς σημαντικές απώλειες γνώσεων κατά την πάροδο του χρόνου.

Το κυριότερο όλων; Τα μαθήματα μπορούν να διεξάγονται σε οποιαδήποτε γλώσσα επιθυμείτε (ελληνικά, αγγλικά, γερμανικά). Μπορούμε λοιπόν να οργανώσουμε από κοινού το δικό σας προσωπικό πρόγραμμα ή να ενταχθείτε σε ένα από τα προτεινόμενα τμήματα. Στείλτε μου απλά ένα μήνυμα στο pelagiatheochari@yahoo.gr ή καλέστε στα +30 6949807044, +49 17656677889.

Δείτε αναλυτικά όλες τις επιλογές που προσφέρω :

για τη δουλειά, το πανεπιστήμιο, για εύρεση εργασίας, για interview,

για σπουδές στο εξωτερικό ή απλά επειδή σας αρέσουν 

Θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα μας;

Συμπληρώστε δίπλα το email σας και θα σας ενημερώνουμε για την έναρξη νέων τμημάτων 😀